bankiety i koktajle

Zapewnimy Państwu profesjonalną obsługę cateringową podczas organizowanych przez Państwa bankietów, eventów, koktajli oraz przyjęć okolicznościowych. Możemy również zorganizować dla Państwa takie imprezy. Serwowane przez nas smakowite przystawki oraz wytworne dania z pewnością przypadną do gustu i będą zachwycać zaproszonych gości. 

PRZYKŁADOWE MENU

Na zimno

  • Ruloniki z szynki lub schabu (np. z musem chrzanowym, sałatką jarzynową)

  • Roladki z łososia z musem twarogowym w omlecie

  • Mini roladki bankietowe na bazie szynki, sera żółtego i warzyw faszerowanych

  • Tartinki (np. z pieczywa tostowego z pastą jajeczną oraz tuńczykową; z pieczywa ziarnistego z serami briee, radamer, lazur; z pieczywa ziarnistego z salami; z pieczywa pszennego z szynką i polędwicą drobiową; z pastą serową, salami i warzywami; z pastą grzybową, serem i warzywami; z boczkiem pieczonym i ogórkiem kiszonym; z łososiem wędzonym i oliwką; z makrelą; krakersy podawane z pasztetem, twarożkiem i kolorowymi pastami)

  • Tortille / wrapy z różnym nadzieniem

  • Mini kanapki dekoracyjne (np. z polędwicą i serem pleśniowym, z szynką staropolską, pomidorkiem i ogórkiem, z pasztetem i żurawiną, z salami i kolorową papryką, z żółtym serem i pastą jajeczną)

  • Roladki z ciasta francuskiego z kabanosem lub kurczakiem

  • Pomidorki faszerowane

  • Jajka faszerowane (połówki)

  • Koreczki (np. z sera feta orzechami i rodzynkami, z pumpernikla z wędzonym łososiem i oliwką, z szynką i serem, z warzywami)

Na ciepło

  • Mini paszteciki drożdżowe

  • Suropieki z kurczaka

  • golonki kurczaka pieczone np. w pomarańczach(podzielone na pół, nabite na patyczek)

  • Mini szaszłyki wieprzowe lub z kurczaka przeplatane papryką, cukinią i bakłażanem

  • Sakiewki ze schabu z liśćmi szpinaku i czosnkiem

  • Mini naleśniki z pieczoną kaczką, ze szpinakiem, z mięsem mielonym

  • Mini pizze

Na słodko

  • Ciasta domowe w papilotkach

  • Kruche babeczki faszerowane ( z masą orzechową, kajmakową, budyniową, w białej i czarnej czekoladzie, z owocami)

  • Rożki francuskie z konfiturą

  • Rogaliki z różnym nadzieniem

  • Mini pączki

  • Muffiny

  • Brzoskwinie w cieście francuskim

  • Ciasteczka cocktailowe

  • Owoce podzielone, w kielichach, na wykałaczkach(owoce w formie bukietów dekoracyjnych)

Przedstawiona wersja jest jedynie przykładem .Chętnie stworzymy zestaw specjalnie dla Państwa na podstawie indywidualnych oczekiwań.

Koszty ustalane są indywidualnie z klientem.

Catering Kropka
Odwiedź nas na Facebooku